Sala bankietowa

Sala Bankietowa


Mistrz kuchni specjalizuje się w daniach polskich - poprzeczkę smaku i jakości dań stawia sobie bardzo wysoko. Bazą gastronomiczną - zarówno dla gości korzystających z noclegu, jak i podczas imprez organizowanych w Nowym Folwarku - jest stylowa, odnowiona restauracja, w której przeplatają się klimaty XIX i XX w. Atmosfera i aura tego miejsca sprawia, że czas wydaje się płynąć wolniej, a uwaga koncentruje się na serwowanych daniach. Wyśmienity smak, aromat i dekoracje potraw to prawdziwa uczta, nie tylko dla podniebienia. Właśnie po to zasiada się tu za stołem, by uraczyć niemal wszystkie zmysły.

Mistrz kuchni Restauracji Nowy Folwark specjalizuje się w daniach polskich - zarówno tych najprostszych, jak i najbardziej nawet wyszukanych - poprzeczkę smaku i jakości dań stawia sobie bardzo wysoko.

Co znajdziemy w menu? Kulinarna prostota zdecydowała o sukcesie popisowego dania restauracji - kaczki pieczonej w sosie własnym, podanej z pyzami. Nic dodać, nic ująć. Fantazja tkwi jednak w innej specjalności: "Łapa niedźwiedzia" to karkówka przyrządzana z boczkiem i ziarnami słonecznika. Konia z rzędem temu, kto przygotuje wykwintniejsze danie!

Restauracja Nowy Folwark to wymarzone miejsce na zorganizowanie uroczystości weselnej, jubileuszu, spotkania biznesowego oraz każdej imprezy według dowolnego pomysłu i potrzeby.

Restauracja jest klimatyzowana, wyposażona w telebim, mikrofony, profesjonalne nagłośnienie, a kuchnia dysponuje nowoczesnym sprzętem renomowanej niemieckiej firmy Rational. Sale restauracyjne pomieszczą do 130 osób w różnych konfiguracjach stolików.

Zobacz także:

Zapraszamy do zapoznania się ofertą

POTRZEBUJESZ WIĘCEJ INFORMACJI
ZAPRASZAMY DO KONTAKTU +48 510 066 698
Kontakt